Foto's en andere herinneringen.

Text Box: Bea van Holten, 6 jaar


  Herinnering aan Bea van der Heide - Van Holten.

Text Box: Waarschijnlijk zien jullie veel bekende gezichten op deze foto genomen in de zomer van 1957. Een grote vriendin van mijn moeder tijdens de lagere school was Annemieke Nortier. Mijn moeder kon altijd mooi vertellen hoeveel lol ze samen hadden gehad. Ook nog later in hun leven hebben zij contact met elkaar gehouden. Helaas konden wij Annemieke haar adres niet meer terug vinden.


 

Text Box: Terugkomend uit school op een zaterdag in mei, goedlachs zoals altijd.  Na de lagere school is mijn moeder naar de Beatrix ULO in Lekkerkerk gegaan.  Vervolgens deed ze een jaar vormingsklas gedaan in Rotterdam. Het “Neerlands Kook boek” van die tijd gebruiken wij nog tot op vandaag de dag. Het haken en breien lag mijn moeder wat minder.  

Text Box:   Ze besloot de verpleging in te gaan en begon haar opleiding in Dordrecht. In de verpleging lag echt haar hart. Toen ze trouwde is ze gestopt met werken, maar toen mijn zus en ik wat ouder waren is ze met veel plezier weer aan de slag gegaan als verpleegkundige. Het koste haar heel veel moeite ermee te stoppen toen ze zelf ziek werd.  

  
   

Foto's


Deze foto's komt van Ed Slikkerveer


Juffrouw Gijzeman. Ed Slikkerveer heeft zijn hand op haar schouder.

 

Dit kreeg ik van Annie van der Wal
Was ter gelegenheid van het afscheid van meester de Vries


 

Wie kent dit lied nog?